PRP®-Tool

circulair inkopen  | circulariteit meten en vergelijken | circulair beheren | circulair ontwikkelen

De transitie naar een circulaire economie is nu eenmaal niet gemakkelijk. Voor het versnellen van de transitie kan circulair inkopen een krachtige bijdrage leveren. Met de PRP®-Tool wordt circulair inkopen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De PRP®-Tool is ontwikkeld voor elk product en voor elk project of werk. Van marktconsultatie tot oplevering.

Circulair inkopen met de PRP®-Tool geeft een sluitend overzicht van alle inkooptrajecten, van alle leveringen, van alle producten, van alle contracten, onderhouds- en schoonmaak-voorschriften en een sluitend inzicht in alle reststromen.

In de database van de PRP®-Tool worden alle ingevoerde gegevens automatisch opgeslagen om met een druk op de knop weer op te vragen voor andere inkooptrajecten analyses en benchmarking. Hierdoor is de PRP®-Tool uitermate geschikt voor organisaties, leveranciers en producenten bij het circulair ontwikkelen van producten, projecten, werken en bijbehorende processen.

PRP® is gebaseerd op uitsluitend feiten en genereert de mogelijkheid om daadwerkelijk een circulaire economie te realiseren. De mogelijkheden zijn uitgebreid.