training en begeleiding

TRAINING

Voor elke vraag een geschikte training.

Een training is maatwerk zodat de tijd en effort exact wordt afgestemd op de behoefte van de organisatie en vraag.
Wij verzorgen trainingen voor bijvoorbeeld een eerste kennismaking met circulaire economie of circulair inkopen tot diepgaande trainingen voor vergevorderden. Mindset change sessies per afdeling of organisatie breed. Combinatie training/begeleiding van (complexe) aanbestedingstrajecten en realisatiefase. Circulair contractmanagement. Opzetten van paspoorten. Circulaire markt verkenning en consultatie. Het schrijven van een circulair PvE. Het schrijven van objectieve en circulaire criteria waarmee de markt zich kan onderscheiden. Het opstellen van een circulair inkoopbeleid. Hoe bepaal ik (realistisch mijn Circulaire ambitie? Hoe creëer je intern draagvlak voor circulair?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden. De training moet aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Of de training moet helpen om die behoefte juist te gaan bepalen. De training moet aansluiten bij het intern draagvlak of moet dat draagvlak gaan realiseren. De training moet de visie van leidinggevenden uitdragen of training moet de visie van leidinggevenden ontwikkelen.

 

Neem contact op en samen stellen we de juiste training samen. De juiste inhoud, de juiste duur, het juiste publiek, de juiste groepsgrootte het juiste moment en de juiste locatie. Altijd interactief, altijd enthousiaste deelnemers – of tenminste een geheel nieuw inzicht in de kansen die de circulaire economie te bieden heeft.

Zijn de trainingen interactief?

Ja, altijd. De trainingen worden gegeven in de vorm van workshops. Dus uitleg afgewisseld met actie van de deelnemers. In de afgelopen 13 jaar wordt deze manier van trainen door alle deelnemers als zeer prettig en effectief ervaren. Door zelf met de materie aan de slag te gaan wordt de informatie heel goed opgenomen. 

Hoe lang duurt een training?
Wat kost een training?

Ook dat is maatwerk.  Bij een training wordt uitgegaan van ½ of 1 dagdeel en dat kan anders ingevuld worden passen bij jouw wensen en bij de beschikbaarheid van deelnemers.

 

De tarieven per training of trainingstraject zijn onder andere afhankelijk van de inhoud, duur, groepsgrootte, voorbereiding, materiaal, locatie en aantal en frequentie.  Neem contact op om e.e.a. af te stemmen.

Waar vindt een training plaats?

Een training kan in principe overal gegevens worden. De ene ruimte is meer geschikt dan de andere, dus daar kijken we samen naar. Ook de AV-middelen nemen we samen door.

Hoe gaat een training m.b.t. Corona?
Elke training kan op afstand, online gegeven worden. Samen spreken we af met welke middelen dat plaatsvindt.

BEGELEIDING

Voor elk traject de juiste begeleiding.

Van het starten met het onderwerp ‘circulair’ in een organisatie tot de volledige implementatie organisatie-breed. Van het starten van een pilot circulair inkopen tot de gehele begeleiding van een complexe aanbesteding.
Van een enkelvoudig telefonisch onderzoekje tot een landelijke interactieve marktconsultatie of congres.
Wat uw vraag of wens ook is, wij hebben de juiste begeleiding

Begeleiding is maatwerk zodat de tijd en effort exact wordt afgestemd op de behoefte van de organisatie en vraag.
Wij begeleiden een eerste kennismaking met circulaire economie of circulair inkopen tot diepgaande trajecten voor vergevorderden. Mindset change sessies per afdeling of organisatie breed. Begeleiding van (complexe) aanbestedingstrajecten en de realisatiefase. Begeleiding van circulair contractmanagement. Begeleiding van en het opzetten van paspoorten. Circulaire markt verkenning en consultatie. Het schrijven van een circulair PvE. Het schrijven van objectieve en circulaire criteria waarmee de markt zich kan onderscheiden. Het opstellen van een circulair inkoopbeleid. Hoe bepaal ik (realistisch mijn Circulaire ambitie? Hoe creëer je intern draagvlak voor circulair?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden. De begeleiding moet aansluiten bij de behoefte van de organisatie. Of begeleiding bij bepalen van de behoefte. De begeleiding moet aansluiten bij het interne cultuur of is afgestemd op het omvormen van die cultuur. De begeleiding onderschrijft de visie van leidinggevenden/management of is afgestemd op het omvorgen van de visie van leidinggevenden/management.

Neem contact op en samen stellen we de juiste begeleiding samen. De juiste inhoud, de juiste duur, het juiste publiek, de juiste groepsgrootte het juiste moment en de juiste locatie. Altijd interactief, altijd enthousiaste deelnemers – of tenminste een geheel nieuw inzicht in de kansen die de circulaire economie te bieden heeft.

Hoe vindt de begeleiding plaats?

Dit kan telefonisch, op afstand digitaal, op locatie bij opdrachtgever of elders. De begeleiding vindt plaat waar nodig voor het traject en hoe opdrachtgever dat wenst.

Wat kost begeleiding?

Dit is geheel afhankelijk van het traject, de duur, het aantal organisaties dat betrokken is bij de begeleiding etc. Neem contact op voor meer informatie.